juli, 2022

17jul10:3012:30Midzomerwandeling

more

Evenement details

Midzomerwandeling

Een natuurwandeling met de boswachter door park en bos.

Het is hoogzomer en de natuur draait op volle toeren. Jonge vogels zijn uitgevlogen en de jonge dieren hebben volop te eten. Veel bloemen zijn uitgebloeid en beginnen zaad te zetten. Er is altijd wat te beleven in het bos. De boswachter neemt je mee door het kasteelpark en het bos en verteld onderweg over wat we tegenkomen.

Tijd: start om 10.30 uur. Duur: ca. 2 uur.

Deelname uitsluitend na registratie op de website: € 5,00 p.p., kinderen t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs (en kinderen) Geldersch Landschap & Kasteelen gratis. Toon uw registratiebewijs en donateurspas bij aanvang aan de boswachter.

Opmerking: de tocht voert over onverharde paden. Pas uw kleding en schoeisel aan op de verwachte (weers)omstandigheden! Bij extreem weer (bijvoorbeeld hitte of storm) gaat de excursie niet door. U wordt dan kort tevoren ingelicht.

Startlocatie: de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden. Routebeschrijving: Weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.

 

Tijd

(Zondag) 10:30 - 12:30

Go to Top