FEESTEN & PARTIJEN

De uitstraling en adembenemende omgeving van dit prachtige landgoed zorgen voor een sfeervolle ambiance. Veelal kiezen gasten een feest op ons terras maar een combinatie met binnen is ook mogelijk.

We hebben alles in huis om uw feest een exclusief karakter te geven en werken samen met div. muzikanten, bloemisten en stylisten.
Voor uw bruiloftsfeest is een aparte brochure beschikbaar.

Locaties Landgoed

Landgoed Staverden beschikt over meerdere stijlvolle locaties passend bij elke bijzondere gelegenheid. De locaties lenen zich bij uitstek voor recepties en borrels, high tea’s, diners, feesten en partijen. Landgoed Staverden is goed bereikbaar met de auto of fiets en heeft twee ruime parkeerplaatsen.

I like to do different researches exact sciences as it shows how the world works. But when I need to do my home tasks, I always go to student resources, such as domyassignmentsforme.com to get help and save some time for my interests. It’s very convenient as I get well-written content and don’t spend too much time on it.

Brasserie

De Orangerie en Serre vormen samen de Brasserie. Een prachtige eet- en drinkgelegenheid te midden van de 17e eeuwse kasteeltuinen met uitzicht op het terras en rozenprieel. Bij de Brasserie zijn twee grote terrassen; het hoofdterras en zogenaamde ‘Pauwenterras’. Dit terras is verwarmd en uitermate geschikt voor een gezellige (winter)barbecue, walking dinner, buffet, activiteit of feest.

Verjaardagen en Jubilea

Alle locaties op het landgoed bieden een uitstekend podium voor een leuke verjaardag of een jubileum. Dankzij de verschillende afmetingen van de ruimtes op Staverden kan uw verjaardag of jubileum in elke vorm gevierd worden. Kleinschalige partijen kunnen van de Orangerie in de Brasserie gebruik maken.

De grotere bijeenkomsten vinden ruimte en gezelligheid in de Serre. Ook kunnen ze plaatsnemen op het overdekte en verwarmde pauwenterras bij de Brasserie. Culinair wordt dit door onze vaste keukenbrigade feestelijk ondersteund.

Familiebijeenkomsten

Het landgoed leent zich uitstekend voor een leuke familiedag. U kunt gebruik maken van de vele faciliteiten op het landgoed. Een wandeling, huifkartocht of een historische rondleiding maken.

Ter afsluiting een heerlijke lunch of diner maakt dit de perfecte familiedag. Met veel plezier organiseren wij een dag die tot in de puntjes is verzorgd.

Recepties

Een receptie voorafgaand aan uw bruiloft of jubileum? Wij kunnen tot 150 mensen ontvangen op het hoofdterras van Brasserie. De Brasserie biedt hiervoor een prachtig podium, maar natuurlijk ook het prachtige verwarmde en overdekte pauwenterras met zicht op de kasteeltuin. Kleinere gezelschappen kunnen we ontvangen in onze Orangerie.

Activiteiten

Naast de ruim 80 activiteiten die de Brasserie jaarlijks organiseert, kunnen wij u adviseren voor binnen- en buitenactiviteiten op de Veluwe. Beleef landgoed Staverden middels een huifkartocht, een wandelroute, een rondleiding of maak een mooie mini classictour over de veluwe. Alle informatie over de mogelijkheden is voorhanden bij de eventplanners van Staverden.