december, 2019

27dec16:0018:00Kinder schemering wandeling

more

Evenement details

Schemerwandeling kinderen, Staverden
Ontdek rond zonsondergang de geheimen van het bos.

Tijdens de donkere dagen rond kerst gaat de zon al om half vijf onder. Het is dan ook best spannend om dan nog door het bos te lopen. Hoor je daar een uil roepen in de verte? Zou je misschien een kabouter tegen komen? Het is maar goed dat de boswachters mee gaan. Zij weten goed de weg en kunnen spannende verhalen vertellen. Ze hebben ook nog leuke opdrachten voor je. Je moet het natuurlijk wel leuk vinden om een stuk te lopen. Neem je ouders of opa en oma mee. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 16.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname:
5,00 euro p.p., kinderen t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Opmerking:
De wandeling is gericht op kinderen van de basisschool-leeftijd met hun (groot)ouders. Er wordt een flink stuk gewandeld, trek goede schoenen aan en pas kleding aan op de weersomstandigheden.
Startlocatie: Bezoekerscentrum Staverden, Staverdenseweg 298, 3852 NV Staverden. Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Voor kasteel Staverden rechtsaf naar het Bezoekerscentrum.
Informatie: Gerard Heemskerk, tel. 0341-554493.
Reservering en Reserveren: via www.glk.nl/activiteiten.

Tijd

(Vrijdag) 16:00 - 18:00

Go to Top