november, 2019

10nov14:0016:00Blote voeten wandeling

more

Evenement details

Blote voeten wandeling, Landgoed Staverden
Sokken en schoenen uit, ervaar het landgoed op blootsvoets.

Wandelen op blote voeten is ontspannend en gezond. Onder leiding van de deskundige voetspecialist Robin Captijn gaan we een blotevoetenwandeling maken. Niet over een speciaal blotevoetenpad, maar gewoon de paden op en de velden in van ons mooie landgoed Staverden. Robin vertelt ons over het belang van lopen op blote voeten. Hij laat ons ook een aantal oefeningen doen. En na afloop wassen we onze voeten in de heldere beek. Het is misschien al een beetje koud, maar daar schrikken we niet van terug.  Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Opmerking: Neem een rugzak mee om onderweg je sokken en schoenen in te doen.
Startlocatie: De grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden. Routebeschrijving: Weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats. Informatie: Cor Jansen, tel. 06-83548251 of Gerard Heemskerk, tel. 0341-554493.
Reserveren: via www.glk.nl/activiteiten.

Tijd

(Zondag) 14:00 - 16:00

Go to Top