Zakelijk

Een bijzondere locatie om te vergaderen, te trainen of voor teambuildingssessies. Staverden is centraal gelegen op de Veluwe in de nabijheid van de A28 en A1. Brasserie Staverden is een geschikte locatie voor een bijeenkomst of vergadering wanneer u op zoek bent naar een inspirerende omgeving. Een presentatie, brainstormsessie of juist in klein gezelschap; er zijn verschillende mogelijkheden. Ook de lunch, borrel en diner kan verzorgd worden bij de Brasserie.

Vergaderen en trainen

Landgoed Staverden ligt in de idyllische bossen van de Veluwe. Er heerst een aangename sfeer die ruimte en rust, maar ook stijl en klasse uitstraalt. Deze combinatie maakt uw vergadering of training direct bijzonder.

Ook kunnen wij in samenwerking met onze eventpartner diverse activiteiten voor u verzorgen. Kortom, de diversiteit aan mogelijkheden die het landgoed te bieden heeft, maakt vergaderen in de kleinste stad van Nederland tot een unieke belevenis.

Culinair genieten

Brasserie Staverden biedt vele mogelijkheden. U kunt kiezen uit een arrangement inclusief een luxe lunch of 3-gangen diner. Maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een lunch of diner à la carte, een buffet of een walking dinner van 4 of 6 gangen. Informeer naar onze mogelijkheden.

Vragen? Mail ons: brasserie@beleefstaverden.nl of bel 085-4864001