Feesten en partijen

De uitstraling en adembenemende omgeving van dit prachtige landgoed zorgen voor een sfeervolle ambiance. Het landgoed beschikt over meerdere fraaie locaties waar elk feest een unieke beleving wordt. In samenwerking met onze event-partner kunnen wij bovendien diverse leuke activiteiten aanbieden om uw feest een exclusief karakter te geven.
Kortom Landgoed Staverden heeft alles in huis om uw feest of partij tot een groot succes te maken. Voor uw bruiloftsfeest is een aparte brochure beschikbaar.

Locaties Landgoed

Landgoed Staverden beschikt over meerdere stijlvolle locaties passend bij elke bijzondere gelegenheid. De locaties lenen zich bij uitstek voor recepties en borrels, high tea’s, diners, feesten en partijen. Landgoed Staverden is goed bereikbaar met de auto of fiets en heeft twee ruime parkeerplaatsen.

Brasserie

De Orangerie en Serre vormen samen de Brasserie. Een prachtige eet- en drinkgelegenheid te midden van de 17e eeuwse kasteeltuinen met uitzicht op het terras en rozenprieel. Bij de Brasserie zijn twee grote terrassen; het hoofdterras en zogenaamde ‘Pauwenterras’. Dit terras is verwarmd en uitermate geschikt voor een gezellige (winter)barbecue, walking dinner, buffet, activiteit of feest.

Verjaardagen en Jubilea

Alle locaties op het landgoed bieden een uitstekend podium voor een leuke verjaardag of een jubileum. Dankzij de verschillende afmetingen van de ruimtes op Staverden kan uw verjaardag of jubileum in elke vorm gevierd worden. Kleinschalige partijen kunnen van de Orangerie in de Brasserie gebruik maken.

De grotere bijeenkomsten vinden ruimte en gezelligheid in de Serre. Ook kunnen ze plaatsnemen op het overdekte en verwarmde pauwenterras bij de Brasserie. Culinair wordt dit door onze vaste keukenbrigade feestelijk ondersteund.

Familiebijeenkomsten

Het landgoed leent zich uitstekend voor een leuke familiedag. U kunt gebruik maken van de vele faciliteiten op het landgoed. Een wandeling, huifkartocht of een historische rondleiding maken.

Ter afsluiting een heerlijke lunch of diner maakt dit de perfecte familiedag. Met veel plezier organiseren wij een dag die tot in de puntjes is verzorgd.

Recepties

Een receptie voorafgaand aan uw bruiloft of jubileum? Wij kunnen tot 200 mensen ontvangen in één van de locaties op het landgoed. De Brasserie biedt hiervoor een prachtig podium, maar natuurlijk ook het prachtige verwarmde en overdekte pauwenterras met zicht op de kasteeltuin.

Activiteiten

Naast de ruim 80 activiteiten die de Brasserie jaarlijks organiseert, hebben wij een intensieve samenwerking met een Eventpartner. Deze partner is gespecialiseerd in allerlei binnen- en buitenactiviteiten op de Veluwe.

Beleef landgoed Staverden middels een huifkartocht, een wandelroute, een rondleiding of zelfs met een Segway of Mini classictour. Alle informatie over de mogelijkheden is voorhanden bij de eventplanners van Staverden.