december, 2022

09dec18:0023:00Staverden Pokertoernooi

more

Evenement details

13e Staverden Pokertoernooi – Wie gaat naar huis met dé bokaal?

Voor het dertiende jaar op rij organiseert Brasserie Staverden dit gezellige Pokertoernooi. Afgelopen jaren was er altijd een gezellige (terugkerende) groep deelnemers die een zeer geslaagde en gezellige avond beleefd hebben. Wij hopen bij deze editie weer op een geslaagde avond.

Waarom is pokeren leuk? Allereerst gaat het bij pokeren om het nemen van beslissingen. Daarbij speelt niet alleen de eigen starthand een rol, maar ook zaken als: positie aan tafel, de verwachte waarde van de opbrengsten en de kennis van tegenstanders. Daarnaast is poker gezellig en biedt het veel mogelijkheden tot netwerken!

Programma: de avond begint om 18:00 uur met een buiten BBQ op het overdekte terras. Aansluitend – rond 19.00 uur – begint het toernooi in onze Serre. Het evenement duurt tot c.a. 23.00 uur. Echter, de ervaring leert dat het kan uitlopen bij een spannende finale aan de finaletafel.

Kosten: De kosten voor deelname bedragen € 95,- p.p. (te betalen in de Brasserie bij aanvang). Hiervoor krijgen de deelnemers een BBQ en de drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Opgeven: u kunt zich inschrijven via de mail: administratie@beleefstaverden.nl

Tijd

(Vrijdag) 18:00 - 23:00

Go to Top