fbpx

december, 2020

01dec18:0023:3012e Staverden Outdoor Pokertoernooi

more

Evenement details

12e Staverden Pokertoernooi – Wie gaat naar huis met dé bokaal?

Voor het twaalfde jaar op rij organiseert Brasserie Staverden dit gezellige Poker Event. Afgelopen jaren was er altijd een gezellige (terugkerende) groep deelnemers die een zeer geslaagde en gezellige avond beleefd hebben. Wij hopen bij deze editie weer op een geslaagde avond.

Waarom is pokeren leuk? Allereerst gaat het bij pokeren om het nemen van beslissingen. Daarbij speelt niet alleen de eigen starthand een rol, maar ook zaken als: positie aan tafel, de verwachte waarde van de opbrengsten en de kennis van tegenstanders. Daarnaast is poker gezellig en biedt het veel mogelijkheden tot netwerken!

Ook de minder ervaren pokeraars kunnen gewoon meedoen!

Programma: Om 18.00 uur zal het dinerbuffet worden geserveerd in de Brasserie of op het overdekte verwarmde terras. Rond 19:00 uur start het pokertoernooi. Het evenement duurt tot c.a. 23.00 uur. Echter, de ervaring leert dat het kan uitlopen bij een spannende finale aan de finaletafel.

De kosten voor deelname bedragen € 85,- p.p. – te betalen in de Brasserie bij aanvang van het evenement. Hiervoor krijgen de deelnemers een diner met drankjes (bier, wijn, fris, koffie/thee) , deelname aan het toernooi en… een hele gezellige avond!

Inschrijven kan via brasserie@beleefstaverden.nl

NB: we weten niet precies wat de Corona-richtlijnen zullen zijn op dit moment, mogelijk organiseren we het toernooi buiten op onze overdekte/verwarmde terrassen. 

Tijd

(Dinsdag) 18:00 - 23:30

Go to Top